Asian Noodles: Science, Technology, and Processing

Tình trạng: Hết hàng | Loại sản phẩm:
89.000₫
In Asian Noodles: Science, Technology and Processing, international experts review the current knowledge and offer comprehensive cutting-edge coverage on Asian noodles unmatchable in any publication. The authors cover an array of topics ...
Gọi ngay 0974.279.885 để được tư vấn miễn phí

In Asian Noodles: Science, Technology and Processing, international experts review the current knowledge and offer comprehensive cutting-edge coverage on Asian noodles unmatchable in any publication. The authors cover an array of topics including breeding for noodle wheat, noodle flour milling, noodle flour quality control and analysis, noodle processing, sensory and instrumental measurements of noodle quality, the effects of wheat factors on noodle quality, packaging and storage, nutritional fortification of noodle products, noodle flavor seasoning, and noodle plant setup and management.

Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
popup

Số lượng:

Tổng tiền:

zalo