Biosensors in Food Processing, Safety, and Quality Control

Tình trạng: Hết hàng | Loại sản phẩm:
59.000₫
This book details the latest developments in sensing technology and its applications in the food industry, profiling the improvements achieved in recent years for better food quality, safety, processing, and control.  Topics discussed incl...
Gọi ngay 0974.279.885 để được tư vấn miễn phí

This book details the latest developments in sensing technology and its applications in the food industry, profiling the improvements achieved in recent years for better food quality, safety, processing, and control. 

Topics discussed include the use of biosensors for the assessment of natural toxins in food and for pesticides and foodborne pathogens, electrochemical biosensors as a tool for the determination of phenolic compounds and antioxidant capacity in foods and beverages, and the role of neural networks in the field of sensors.

Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
popup

Số lượng:

Tổng tiền:

zalo