-
-
-
Tổng tiền thanh toán:
-
-
Thông tin
-
Tìm sách theo yêu cầu
This book details the latest developments in sensing technology and its applications in the food industry, profiling the improvements achieved in recent years for better food quality, safety, processing, and control.
Topics discussed include the use of biosensors for the assessment of natural toxins in food and for pesticides and foodborne pathogens, electrochemical biosensors as a tool for the determination of phenolic compounds and antioxidant capacity in foods and beverages, and the role of neural networks in the field of sensors.
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
Đăng ký nhận tin qua email
Hãy đăng ký ngay hôm nay để nhận được những tin tức cập nhật mới nhất về sản phẩm và các chương trình giảm giá, khuyến mại của chúng tôi.