-
-
-
Tổng tiền thanh toán:
-
-
Thông tin
-
Tìm sách theo yêu cầu
Written by renowned dairy experts with diversified backgrounds and experience, this three-volume set offers a thorough account of the science and technology of processing dairy products. Volume I presents basic information on new research data and advances in four important properties and applications of milk and dairy ingredients. Volume II discusses procedures and new advances in the manufacture technology for yogurt, ice cream, cheese, and dry and concentrated dairy products, as well as the microbiology and associated health hazards for dairy products. Volume III offers an exploration of five topics not commonly found in professional reference books for dairy manufacture, including quality assurance, biotechnology, and computer applications. Volumes I and III also include appendices of dairy industry companies with contact data and specify the products and services they provide.
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
Đăng ký nhận tin qua email
Hãy đăng ký ngay hôm nay để nhận được những tin tức cập nhật mới nhất về sản phẩm và các chương trình giảm giá, khuyến mại của chúng tôi.