-
-
-
Tổng tiền thanh toán:
-
-
Thông tin
-
Tìm sách theo yêu cầu
Book Description
Publication Date: January 15, 1992 | ISBN-10: 0133234371 | ISBN-13: 978-0133234374 | Edition: 1
This book provides a general technical and mechanical background for the basic processing machinery now used for making snacks, baked goods and confectionery. It covers the basic principles, machine design, function, operation and output.
- Link: http://www.amazon.com/Food-Machinery-Production-Confectionery-Publishing/dp/1855732696
Editorial Reviews
Review
With the continuing development of large-scale processing, more trained people with adequate understanding of food processing, both technologically and mechanically, are needed to keep up with the rising standards of the consumer market. This book will help gain such an understanding., Lebensmittel Wissenschaft und Technologie
Product Details
- Series: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
- Hardcover: 312 pages
- Publisher: Woodhead Publishing; 1 edition (January 15, 1992)
- Language: English
- ISBN-10: 0133234371
- ISBN-13: 978-0133234374
- ASIN: 1855732696
- Product Dimensions: 9.2 x 6.1 x 0.8 inches
- Shipping Weight: 1.2 pounds (View shipping rates and policies)
- Average Customer Review: Be the first to review this item
- Amazon Best Sellers Rank: #7,296,224 in Books (See Top 100 in Books)
XEM CHI TIẾT TẠI AMAZON.COM
- Thông tin chi tiết
- Mục lục
- Đánh giá & bình luận của người mua
- Những cuốn sách cùng chủ đề hoặc có liên quan
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
Đăng ký nhận tin qua email
Hãy đăng ký ngay hôm nay để nhận được những tin tức cập nhật mới nhất về sản phẩm và các chương trình giảm giá, khuyến mại của chúng tôi.