French Provincial Cooking

Tình trạng: Hết hàng | Loại sản phẩm:
69.000₫
First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simplicity, David explores the authentic flavors and textures of time-honored cuisines from such pr...
Gọi ngay 0974.279.885 để được tư vấn miễn phí

First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simplicity, David explores the authentic flavors and textures of time-honored cuisines from such provinces as Alsace, Provence, Brittany, and the Savoie. Full of cooking ideas and recipes, French Provincial Cooking is a scholarly yet straightforward celebration of the traditions of French regional cooking.

Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
popup

Số lượng:

Tổng tiền:

zalo