-
-
-
Tổng tiền thanh toán:
-
-
Thông tin
-
Tìm sách theo yêu cầu
Milk is a complex substance, and a variety of constituents can be extracted from it for use as ingredients in other foods. The main ingredients from milk are milk fat, cheese and serum, but this range is continually expanding as food companies, dairies and dairy scientists seek to utilize as many raw materials and by-products as possible, to reduce waste, maximize efficiency, and increase productivity.
Ingredients from Milk is a concise, fresh approach to ingredients derived from milk, containing guidance and new techniques for dairy industry professionals and scientists.
has a structure is designed to mirror the process of extracting ingredients from milk, beginning with the basic concepts and following through the processes until finally arriving at the consumer products which constitute the end uses of ingredients from milk.
This book is primarily targeted at the dairy industry, but also provides a valuable insight for academics and students seeking an industry perspective.
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
Đăng ký nhận tin qua email
Hãy đăng ký ngay hôm nay để nhận được những tin tức cập nhật mới nhất về sản phẩm và các chương trình giảm giá, khuyến mại của chúng tôi.