-
-
-
Tổng tiền thanh toán:
-
-
Thông tin
-
Tìm sách theo yêu cầu
Knowledge in dairying, like all other technical industries, has grown mainly out of experience. Many facts have been learned by observation, but the why of each is frequently shrouded in mystery.
Modern dairying is attempting to build its more accurate knowledge upon a broader and surer foundation, and in doing this is seeking to ascertain the cause of well-established processes. In this, bacteriology is playing an important rôle. Indeed, it may be safely predicted that future progress in dairying will, to a large extent, depend upon bacteriological research. As Fleischmann, the eminent German dairy scientist, says: "The gradual abolition of uncertainty surrounding dairy manufacture is the present important duty which lies before us, and its solution can only be effected by bacteriology."
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
Đăng ký nhận tin qua email
Hãy đăng ký ngay hôm nay để nhận được những tin tức cập nhật mới nhất về sản phẩm và các chương trình giảm giá, khuyến mại của chúng tôi.