-
-
-
Tổng tiền thanh toán:
-
-
Thông tin
-
Tìm sách theo yêu cầu
The Chemistry of Food Additives and Preservatives is an up-to-date reference guide on the range of different types of additives (both natural and synthetic) used in the food industry today. It looks at the processes involved in inputting additives and preservatives to foods, and the mechanisms and methods used. The book contains full details about the chemistry of each major class of food additive, showing the reader not just what kind of additives are used and what their functions are, but also how they work and how they can have multiple functionalities. In addition, this book covers numerous new additives currently being introduced, and an explanation of how the quality of these is ascertained and how consumer safety is ensured.
http://www.amazon.com/Chemistry-Food-Additives-Preservatives/dp/1118274148/ref=sr_1_13?s=books&ie=UTF8&qid=1435375651&sr=1-13&keywords=Food+Chemistry
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
Đăng ký nhận tin qua email
Hãy đăng ký ngay hôm nay để nhận được những tin tức cập nhật mới nhất về sản phẩm và các chương trình giảm giá, khuyến mại của chúng tôi.