Foodservice Management Fundamentals

Tình trạng: Hết hàng | Loại sản phẩm:
79.000₫
Foodservice Management Fundamentals focuses on the tools necessary for managing foodservice operations in today’s aggressive business environment. Reynolds & McClusky show readers how to position, manage, and leverage a successful f...
Gọi ngay 0974.279.885 để được tư vấn miễn phí

Foodservice Management Fundamentals focuses on the tools necessary for managing foodservice operations in today’s aggressive business environment. Reynolds & McClusky show readers how to position, manage, and leverage a successful food service operation—commercial and non-commercial--in a variety of venues. Using a menu-driven approach, the book will be full of management tools, best practices, and techniques. Reynolds brings a hospitality and business background while McClusky brings experience and expertise in nutrition & dietetics.

Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
popup

Số lượng:

Tổng tiền:

zalo