-
-
-
Tổng tiền thanh toán:
-
-
Thông tin
-
Tìm sách theo yêu cầu
The Recipe for Success in Restaurant Management…
Restaurant Management: A Best Practices Approach introduces the reader to the vast menu of opportunities available in the restaurant industry - from creating business plans to guest service, quality management, labor costs and beyond.
Written by a diverse collection of restaurant industry and education experts, Restaurant Management: A Best Practices Approach:
- Includes a section dedicated to career opportunities, job prospects, and the differences between self-ownership and franchised operations.
- Describes the five types of managerial control and discusses the importance of cost control to a foodservice operation.
- Explains what a menu should accomplish for a foodservice operation as well as the nine factors involved in menu pricing and the seven quantitative menu pricing methods.
- Includes learning objectives, key terms, summaries, review questions, and more to facilitate and assess student learning.
- Describes different types of foodservice operation budgets and offers advantages and disadvantages of each.
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
Đăng ký nhận tin qua email
Hãy đăng ký ngay hôm nay để nhận được những tin tức cập nhật mới nhất về sản phẩm và các chương trình giảm giá, khuyến mại của chúng tôi.