The Restaurant - From Concept to Operation, 6th Edition

Tình trạng: Hết hàng | Loại sản phẩm:
59.000₫
Book Description Publication Date: November 2, 2010 | ISBN-10: 0470626437 | ISBN-13: 978-0470626436 | Edition: 6th Restaurant owners will continue to turn to The Restaurant because it ...
Gọi ngay 0974.279.885 để được tư vấn miễn phí

Book Description

Publication Date: November 2, 2010 | ISBN-10: 0470626437 | ISBN-13: 978-0470626436 | Edition: 6th
Restaurant owners will continue to turn to The Restaurant because it helps them gain the skills needed to master every challenge and succeed in this highly competitive and rewarding industry. Each chapter has been revised, updated, and enhanced with numerous industry examples, sidebars, charts, tables, photographs, and menus. Greater emphasis is placed on restaurant business plans, restaurant management, and restaurant operations. The themes of sustainability and sustainable restaurant management have been added throughout. New sections have also been included on purchasing meat, cocktails, and the early history of eating out. All of this information will help restaurant owners make the decisions necessary to build a thriving business.
 

Product Details

 

XEM CHI TIẾT TẠI AMAZON.COM

Thông tin chi tiết 
- Mục lục
- Đánh giá & bình luận của người mua
- Những cuốn sách cùng chủ đề hoặc có liên quan
- Link: http://www.amazon.com/Restaurant-Concept-Operation-6th/dp/0470626437
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
popup

Số lượng:

Tổng tiền:

zalo