-
-
-
Tổng tiền thanh toán:
-
-
Thông tin
-
Tìm sách theo yêu cầu
Book Description
Publication Date: November 2, 2010 | ISBN-10: 0470626437 | ISBN-13: 978-0470626436 | Edition: 6th
Restaurant owners will continue to turn to The Restaurant because it helps them gain the skills needed to master every challenge and succeed in this highly competitive and rewarding industry. Each chapter has been revised, updated, and enhanced with numerous industry examples, sidebars, charts, tables, photographs, and menus. Greater emphasis is placed on restaurant business plans, restaurant management, and restaurant operations. The themes of sustainability and sustainable restaurant management have been added throughout. New sections have also been included on purchasing meat, cocktails, and the early history of eating out. All of this information will help restaurant owners make the decisions necessary to build a thriving business.
Product Details
- Hardcover: 576 pages
- Publisher: John Wiley & Sons; 6th edition (November 2, 2010)
- Language: English
- ISBN-10: 0470626437
- ISBN-13: 978-0470626436
- Product Dimensions: 9.3 x 7.6 x 1.3 inches
- Shipping Weight: 2.4 pounds (View shipping rates and policies)
- Average Customer Review: 5.0 out of 5 stars See all reviews (5 customer reviews)
- Amazon Best Sellers Rank: #158,678 in Books (See Top 100 in Books)
XEM CHI TIẾT TẠI AMAZON.COM
- Thông tin chi tiết
- Mục lục
- Đánh giá & bình luận của người mua
- Những cuốn sách cùng chủ đề hoặc có liên quan
Tại web chỉ có một phần nhỏ các đầu sách đang có nên nếu cần tìm sách gì các bạn có thể liên hệ trực tiếp với Thư viện qua Mail, Zalo, Fanpage nhé
Đăng ký nhận tin qua email
Hãy đăng ký ngay hôm nay để nhận được những tin tức cập nhật mới nhất về sản phẩm và các chương trình giảm giá, khuyến mại của chúng tôi.